Alle beste verkochte producten
Adafruit kopen Zuid-Holland

Adafruit kopen Zuid-Holland

Specialist in componenten
Aanbod aan topmerken
Officiële Arduino-dealer

Producten van Adafruit kopen in Zuid-Holland

Wilt u onderdelen van Adafruit kopen in Zuid-Holland? Dan zit u bij Prolectra in Papendrecht helemaal goed! In onze webshop vindt u verschillende producten van dit gerenommeerde merk. We bieden zowel boards als diverse componenten aan. Alle producten bestelt u bij ons eenvoudig online en worden vervolgens bij u thuisbezorgd.

Eenvoudig onderdelen van Adafruit en andere topmerken kopen voor uw project in Zuid-Holland

De producten van Adafruit zijn ideaal om te kopen voor uw project in Zuid-Holland als toevoeging op producten van andere merken, bijvoorbeeld op de producten van Raspberry Pi. Adafruit biedt onder meer led-matrices aan die eenvoudig aan te sluiten zijn op de boards van dit merk. Deze led-matrices zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een driverchip die al het zware werk voor u doet. Naast Adafruit kunt u in onze webshop ook elektronica componenten van andere merken kopen, waaronder:

Wat al deze producten gemeen hebben, is dat ze van uitstekende kwaliteit en ideaal zijn en voor beginnende programmeurs. U bouwt er allerlei creatieve en slimme objecten mee, waaronder robots en microcontrollers.

Bestel onderdelen van Adafruit eenvoudig online

Bij ons kunt u producten van Adafruit eenvoudig online kopen voor uw project in Zuid-Holland. Plaats uw bestelling in onze webshop en ontvang de producten al binnen twee dagen. De onderdelen worden met de eerstvolgende zending van PostNL meegegeven. Wilt u eerst meer weten over de Adafruit producten die u bij ons kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons in Papendrecht op. Dat kan door te bellen naar 06-13631283 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@prolectra.nl.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Referentie: PR417

Adafruit GEMMA draagbaar board met Attiny85

GEMMA is een klein draagbaar platformbord met veel kracht in een pakket met een diameter van 1 ". Aangedreven door een Attiny85 en programmeerbaar met een Arduino IDE via USB, zul je elk draagbaar project kunnen realiseren!

Prijs € 13,95
Meer
Op voorraad