Alle beste verkochte producten
Tactile Switch Module
  • Tactile Switch Module
  • Tactile Switch Module
  • Tactile Switch Module
  • Tactile Switch Module

KY-004 Tactile Switch Module

AB022

Drukknop I/O

€ 1,60
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Deze module is bij uitstek geschikt om een ​​knop aan uw projecten toe te voegen en geeft een hoog signaal af wanneer erop wordt gedrukt.

De kleine aard van de hele module maakt dit toetsenbord ideaal om vrijwel overal op uw project te gebruiken en ideaal voor het debuggen van een project.  Het kan eenvoudig gebruik worden om het circuit in Arduino-projecten te sluiten en te openen. Het maakt de regeling niet ingewikkeld en stelt u in staat de kosten van het project te verlagen.

De module van de drukknop is een volwaardig apparaat waarmee je het onmiddellijk in het project kunt installeren, zonder pull-up of aanhaalweerstanden te gebruiken, omdat dit al in het circuit zit. De knop samen met de weerstand bevindt zich op het bord, waar gaten voor installatie zijn. De ingebouwde weerstand heeft een classificatie van 10 kΩ.

De module is ontworpen voor twee contacten: als deze worden ingedrukt, zijn ze gesloten en zijn ze bij vrijgave open. Er zijn ook 3 uitgangen op het bord: I, S, + 5V. Contact I is verbonden met de gemeenschappelijke draad van het circuit, S is de uitgang van de module en + 5V is verbonden met de voeding.

Als u meerdere knoppen in uw Arduino-project wilt gebruiken, kunt u dit doen met uitbreidingskaarten. Als uw project alleen verbindingslijnen omvat wanneer erop wordt gedrukt, zijn er slechts twee geleiders bij betrokken, die moeten worden verbonden met contacten I en + 5V. In het geval dat het nodig is om één actie uit te voeren met één klik, en een andere actie wanneer deze herhaald wordt, worden alle drie uitgangen van de module gebruikt.

Een apparaat van dit type en markering wordt meestal onder de toetsen van een computermuis geplaatst.

Microcontrollers, zoals de Arduino communiceren met schakelaars met behulp van de standaardknoopbibliotheken.

Specificaties:

  • Voltage: 5V
  • 6 mm x 6 mm x 5 mm drukknop
  • 3 pins
  • Bordformaat: 18 mm x 15 mm
Productdetails
AB022
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: AB092

Weeg Sensor (1KG)

Deze sensor van ongeveer 8 centimeter maakt het in combinatie met de HX711 weeg sensor module mogelijk om gewicht of druk te meten tot 1 KG.

Prijs € 7,95
Meer
Op voorraad