Alle beste verkochte producten
Reed switch module
  • Reed switch module

KY-021 Small Magnetic Dry Reed Pipe module

AB018

Deze sensor word gebruikt om magnetische velden te detecteren.

€ 1,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Dry reed Pipe is een contact van passieve elektronische schakelcomponenten. Het heeft de voordelen van een eenvoudige structuur, kleine afmetingen en is eenvoudig te bedienen. De schaal is een afgesloten glazen buis, de buis is uitgerust met twee elastische rieten ijzeren panelen en bevat het inerte gas genaamd rhodium metaal.

Wanneer magnetisch materiaal dicht bij de glazen buis is, onder invloed van magnetische veldlijnen, worden twee rietpijpen gemagnetiseerd en trekken elkaar aan, riet zal aan elkaar zuigen, en maakt het circuit verbonden. Als het magnetische materiaal weg is, zullen de twee rietpijpen, vanwege de elasticiteit, vanzelf uit elkaar gaan. Het circuit is dan ontbonden. Daarom wordt het gebruikt als een signaal van de magnetische velden om de circuitschakelinrichting te besturen.

Het kan als een sensor worden gebruikt en worden gebruikt voor het tellen, uit elkaar plaatsen, enzovoort. In het beveiligingssysteem wordt het voornamelijk gebruikt bij de productie van deurmagneet, magnetisch venster, maar het wordt ook veel gebruikt in allerlei soorten communicatieapparatuur. In de praktijk, meestal met een permanente magneet.


Specificaties:

  • Small (zie Large AB017)
  • normaly open switch
  • Voltage: 3.3 - 5V 
  • Output: digitaal 0/I
  • 3.2cm x 1.4cm x 0.5cm
  • Chip: LM393
Productdetails
AB018
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: RA502

Raspberry Pi 4B 2 GB

Raspberry Pi 4 Model B is het nieuwste product in het populaire Raspberry Pi-assortiment. Het biedt baanbrekende verbeteringen in processorsnelheid, multimediaprestaties, geheugen en connectiviteit in vergelijking met de Raspberry Pi 3 Model B + van de vorige generatie, met behoud van achterwaartse compatibiliteit en vergelijkbaar stroomverbruik. 

Prijs € 174,50
Meer
Er zijn niet genoeg producten op voorraad