Alle beste verkochte producten

NE555 Frequentie Pulsgenerator Module

NA535

De module genereert pulsen van ongeveer 4 Hz tot 1,3 kHz.

€ 1,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Module voor algemeen gebruik; genereert pulsen van ongeveer 4 Hz tot 1,3 kHz. Hij maakt gebruik van de populaire NE555 timer-IC die werkt als een stabiele multivibrator. De module heeft een frequentieregeling met tien slagen en een aan/uit-LED. Het kan gebruikt worden voor stappenmotorpulsen, testers etc.

De 555 timer-IC is een geïntegreerde schakeling (chip) die wordt gebruikt in een verscheidenheid aan timer-, pulsgeneratie- en oscillatortoepassingen. De 555 kan worden gebruikt om vertragingen te bieden, als oscillator en als flip-flop-element. Derivaten bieden maximaal vier timingcircuits in één pakket. De module kan worden gevoed vanuit een breed voedingsbereik (4,5 tot 12 V) en produceert een continue blokgolfuitgang tussen 15Hz en 24KHz, die kan worden ingesteld met een ingebouwde multi-turn potentiometer. Nuttig voor toepassingen waarbij een geschatte frequentieklokbron vereist is, zoals voor het opwekken van toonopwekking van stappenmotoren enz.

Deze module wordt gebruikt als blokgolfsignaalgenerator. Het genereert blokgolfsignalen die worden gebruikt voor experimentele ontwikkeling. Het genereert ook een blokgolfsignaal dat de motoraandrijving aandrijft. Met instelbare pulsen gegenereerd voor gebruik door de MCU en instelbare pulsbesturing gerelateerde circuits.

Specificaties:

  • Vermogen: 5 ¨C12VDC
  • Voedingsstroom: 10mA
  • Uitgangsstroom: 200mA max. Bron of gootsteen
  • Frequentiebereik: Min: 4Hz @ 50% inschakelduur,
  • Max: 1,3 kHz bij 98% inschakelduur
  • Afmetingen: 29 mm x 12 mm
Productdetails
NA535
Bijlagen
Downloaden
NA535

NE555 Frequentie Verstelbare Pulsgenerator Module Datasheet

Downloaden (275.81k)
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 137-3331

Raspberry Pi 3 Model B+ (Officiële versie)

Raspberry Pi 3 Model B + is het nieuwste computerbord van Raspberry Pi.Het is een ontwikkeling van het vorige Raspberry Pi 3 Model B, het verbeterde aanbod in snelheid en functionaliteit.

Prijs € 38,25
Meer
Er zijn niet genoeg producten op voorraad