Alle beste verkochte producten
Micro:bit bestellen Zuid-Holland

Micro:bit bestellen Zuid-Holland

Specialist in componenten
Aanbod aan topmerken
Officiële Arduino-dealer

Producten van Micro:bit bestellen in Zuid-Holland

De producten van het merk Micro:bit kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen voor uw project in Zuid-Holland. Prolectra in Papendrecht biedt verschillende componenten die ideaal zijn wanneer u begint met elektronicaprojecten. Zo bieden we een complete kits aan met alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan, maar ook losse onderdelen voor uw project.

Een board van Micro:bit bestellen om te starten met programmeren in Zuid-Holland

Door een minicomputer van Micro:bit te bestellen voor uw project in Zuid-Holland, kunt u alle kanten op. Deze computer is ontworpen voor het programmeren en uitvoeren van allerlei digitale ideeën. Zo kunt u uw eigen apps of spelletjes volledig zelf ontwerpen. Alle led-lampjes kunnen individueel worden aangestuurd, net als de knoppen en in- en uitgangen. Als specialist in elektronica bieden we u ook andere componenten aan. Denk hierbij aan een Raspberry Pi Model B kit waarmee u in één keer alles in huis haalt om te kunnen starten. Welke onderdelen u ook zoekt; wij zijn dé groothandel in elektronicacomponenten waar u het vindt!

Ontvang uw Micro:bit-producten binnen twee dagen

Weet u al precies welke producten van Micro:bit u wilt kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop en profiteert u van een snelle levering. We geven bestelling namelijk met de eerstvolgende zending van PostNL mee. Wilt u meer weten over de producten van Micro:bit voordat u deze gaat bestellen voor uw project in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons in Papendrecht op door een e-mail te sturen naar info@prolectra.nl of te bellen via 06-13631283.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)