Micro:Bit go kit

€ 24,95
Inclusief belasting

Micro: bit Go de complete starterkit voor Raspberry Pi.

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
RA308

De nieuwste en gemakkelijkste manier om programmeren en elektronica te leren - de BBC micro: bit.

De micro: bit is speciaal ontworpen voor kinderen en beginners en is een computer in zakformaat die u kunt coderen, aanpassen en bedienen om uw digitale ideeën, games en apps tot leven te brengen. Het is een klein, codeerbaar apparaat dat een niet-intimiderende introductie is tot programmeren en maken - inschakelen, programmeren om iets leuks te doen - draag het, pas het aan, ontwikkel nieuwe ideeën.

Het micro: bit-platform combineert de 'bit', een codeerapparaat in zakformaat met verschillende sensoren en LED's, met een geweldige website vol codeervoorbeelden en projecten. Begin met de videozelfstudies en bekijk vervolgens de ideeënpagina om creatief te worden. Van het maken van je eigen games tot het nemen van selfies, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit is de micro: bit Go-bundel, met batterijen, batterijhouder en USB-kabel. 

De micro: bit is gebaseerd op de nRF51822 microcontroller, die Bluetooth LE radio heeft ingebouwd. Er zijn twee programmeerbare knoppen die kunnen worden gebruikt om games te besturen, een radioboodschap te verzenden, het display te activeren, enz. De micro: bit kan beweging detecteren (met behulp van een versnellingsmeter) en u vertellen in welke richting u gaat (met behulp van een magnetometer / kompaschip). Aan de onderkant bevindt zich een uitbreidingspoort, met 5 alligatorclipvriendelijke pads en extra kaartrandcontacten voor 19 totale I / O-pinnen. Elk van deze sensoren, ingangen en uitgangen is volledig programmeerbaar via eenvoudig te gebruiken software die toegankelijk is vanaf een pc, laptop, tablet of mobiel. U kunt MakeCode / PXT-blokken of micro Python gebruiken om uw programmeeravontuur te beginnen. Geavanceerde programmeurs kunnen afstuderen naar mbed voor superkrachtige C- of C ++ -programmering.

De micro: bit Go-bundel is de perfecte starterkit voor de BBC micro: bit. Het bevat alles wat u nodig hebt om te leren over hardware en software, zelfs een USB-kabel en batterijen. Er is geen programmeer- of hardware-ervaring nodig!

De micro: bit Go-bundel bevat:

  • BBC micro: bit
  • Micro-USB-kabel, 6-inch end-to-end
  • 2 x AAA batterijhouder
  • 2 x AAA batterij

Als je nieuw bent in codering en hardware, dan is de micro: bit Go-bundel een geweldige plek om te beginnen. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en een perfect platform om je te helpen bij het springen op andere microcontrollers en computers zoals Circuit Playground, Arduino, Feather of zelfs Raspberry Pi.

Specifieke Referenties